De beste moederdag kado tips voor de Waterman mama

0

Watermanmoeders zijn eigentijdse vrouwen. Toch houden ze zowel van oude, esoterische kennis als van hi-tech spullen + van alles wat origineel of ongewoon is. Watermannen voorvoelen trends en vormen de avant-garde op het gebied van mode, psychologie, communicatie, techniek, muziek en kunst in het algemeen. Voeg daarbij hun liefde voor mensen en behoefte aan sociaal contact plus hun verwantschap met de natuur, en we zijn helemaal vertrokken. Om het passend cadeau uit kiezen voor jouw Watermanmoeder, uiteraard.

Je Watermanmoeder zal uren zoet zijn met dit handig doe-het-zelfboek inzake Tarot en het verwerven van inzicht in zichzelf. En in jou. Als dat maar goed komt!

En om haar vriendenkring en sociale contacten verder te laten groeien, kan je haar probleemloos volgende tablet cadeau doen:

Aquariusmoeders houden ervan spannende dingen te doen. Kicks te beleven. Ook samen met jou, graag zelfs. Geef haar dus een veelbelovende Bongobon:

Laat een ster naar haar vernoemen. En geef haar tegelijk volgende ster opdat ze het nooit meer zou vergeten.

Watermanmoeders reizen graag. Maar zelfs een Watermanmoeder moet soms tijd aan haar bureau doorbrengen. Jij kan haar eventjes laten wegdromen via deze bureau-onderlegger die de ganse wereld binnen haar bereik brengt:

Deel.

Reageer