De beste moederdag kado tips voor de Weegschaal mama

0

Besef dat jouw Libramoeder niet zonder sociaal contact kan. En dus behoorlijk wat tijd stopt in het onderhouden van haar vrienden- en kennissenkring. Maar dat wist je natuurlijk al. Anderzijds geniet Libra er ook van op tijd en stond rustig thuis te zijn. Die thuisomgeving is meestal niet zo luxueus als je op het eerst gezicht zou verwachten. Ze is daarentegen wel comfortabel, basic, degelijk, gezellig en getuigend van goede smaak. Libramoeders hebben oog voor kwaliteit en prefereren speciale voorwerpen vervaardigd uit natuurlijke materialen. En natuurlijk koesteren bijna alle Weegschaalmoeders liefde voor muziek.

Wil je haar iets kopen voor in de keuken? Zorg dan voor kwaliteit. Dat is een must. Als je kiest uit het gamma van Pascale Naessens zit je meteen goed. Maak je moeder blij met een kookboek uit de reeks “Mijn pure keuken”. Ze houdt immers van basic en eerlijk.

Of een solide ovenschaal.

En wat denk je van de juiste servetten om de tafel precies te dekken zoals het hoort? Want Weegschalen hebben een hekel aan papieren servetten. Servetten horen van linnen of katoen te zijn. Volgende link brengt je bij kwaliteitsservetten die in verschillende kleuren te koop zijn.

Om vlot contact te kunnen leggen met iedereen waar zij om geeft, kan je haar een iPhone cadeau doen.

Schenk je toch liever iets dat het interieur opsmukt? Opgelet: echte Libra’s houden van evenwicht en dus van dingen per twee op te stellen. Koop er dus meteen twee. Wat denk je bijvoorbeeld van deze houten kandelaars?

Deel.

Reageer