Orakel op basis van de numerologie

0

Zin om een snelle update uit te voeren omtrent een startend of lopend project, dat zowel professioneel als zakelijk of privé kan zijn?

Doe dan een beroep op ons numerologisch orakel. Het verschaft je stof tot nadenken via verhelderend of richtinggevend advies bij de aanpak of de uitvoering van een zakelijk en/of persoonlijk project.  Zo kan je middels deze eenvoudige methode zelf checken welke vibes er momenteel actief zijn omheen dit project. 

Basisinfo

Alles draait hier om cijfertjes en meer bepaald om de verschillende combinaties van de cijfers 1, 2 en 3.  Er is steeds een combinatie van 2 cijfers nodig om een bruikbaar advies te kunnen geven. Het 1ste cijfer betreft het eigenlijk project en het 2de cijfer staat voor invloeden van buitenaf die een zaak kunnen begunstigen of daarentegen belemmeren. 

Wat heb je nodig?

1 dobbelsteen + pen en papier

Zo raadpleeg je het numerologisch orakel

  1. Hou zoveel mogelijk, je project voor ogen.
  2. Neem je dobbelsteen en gooi net zo lang tot je een 1, een 2 of een 3 bekomt. Dit is het 1ste deel van de combinatie. Noteer dit cijfer. Stel dat je een 3 bekomt.
  3. Laat de dobbelsteen opnieuw rollen tot je weer het cijfer 1, 2 of 3 bekomt. Dat is dit het tweede deel van de combinatie. Stel dat je hier een 2 gooit.
  4. Respecteer altijd de volgorde van de bekomen cijfers. Jouw combinatie wordt dan 3-2.
  5. Lees vervolgens de uitleg onder de combi 3 + 2.

 

De verschillende cijfercombinaties

1 + 1: Hier kunnen we zeer kort zijn. Deze absolute winnaarscombinatie kan enkel aanduiden dat jouw project op een succes (of nog meer succes) afstevent. 

1 + 2: Gedaan met de leugens, de halfslachtige waarheden en het doen alsof. Het uur van de waarheid is aangebroken. Onderzoek jezelf. Stel jezelf de vraag: wat wil ik nu echt. En dat kan zowel zakelijk als privé zijn. Besef dat het antwoord zich reeds in jou bevindt. En dat het toelaten van de waarheid, je zal bevrijden uit een netelige situatie door je een uitweg te tonen.

 1 + 3: Laat je vooral niet ontmoedigen. Zelfs al heb jij de indruk dat je geen stap verder raakt en het licht aan het eind van de tunnel maar niet in zicht komt. Want desondanks ga je langzaam maar zeker verder in de goede richting, zonder dat je het evenwel beseft. Ga daarom dapper door. Je zal uiteindelijk komen waar je wilt komen.

2 + 1: En inderdaad, je gevoel dat iemand je stokken in de wielen steekt, kan helemaal terecht zijn. Wil je uitzoeken wie hij of zij is? Doe het niet. Schenk je kostbare tijd en energie enkel aan iets positiefs. Want pas dan zal de balans zich vanzelf herstellen, waarna jij afstevent op een bescheiden of zelfs aanzienlijk succes.

2 + 2:  Tweemaal twee staat voor geduld oefenen en grote voorzichtigheid. Verzamel zoveel mogelijk info in alle richtingen vooraleer je te engageren en/of tot actie over te gaan. Zorg ervoor jezelf niet klem te zetten en wapen je vooruitziend met een plan B en/of (indien mogelijk) met voldoende reserve. 

2 + 3: Donkere wolken pakken zich samen boven de horizon zonder dat jij er echt erg in hebt. Maar…geen paniek hier! Een plotse ommekeer in de situatie of een onverwachte helpende hand, kunnen je je uit je benarde positie halen. En zie, je kan weer een nieuwe, gezonde start nemen.

3 + 1: Bij deze combinatie wordt geadviseerd om je visie op de zaak te veranderen. Om dat waar je mee worstelt, uit diverse hoeken te bekijken terwijl je positief blijft. Raak je er in je eentje niet uit? Dan kan je brainstormen met iemand die jou gunstig gezind is. Waarna ook de goden je gunstig zullen gezind zijn.

3 + 2: Tja, je weet amper hoe te reageren en niemand zal je ongelijk geven. Bewaar vooral je kalmte om jezelf uit deze toestand als gevolg van een foute inschatting, te bevrijden. Indien je te maken krijgt met een delicate situatie, dien je zoveel mogelijk aan zelfbehoud te doen. Dan wordt het hier: redden wat er nog te redden valt.

3 + 3: Jij zit overduidelijk op het juiste spoor. Bravo!  En wat meer is, je doorzettingsvermogen zal zeker fors beloond worden!

 

Het bekomen antwoord kan wellicht nog verder uitgebreid worden indien je daarnaast bijkomende info vergaart via:

Het Orakel van de Berbers  –   Vraag het aan de Zoeloes  –   Het orakel van de Malediven

 

 

Deel.

Reageer