Preview 2023 volgens de numerologie

0

Wat brengt het jaar 2023 voor jou volgens de numerologie? 

  • Vind eerst het cijfer of de vibe van jouw persoonlijk jaar. Doe het zo:

Stel dat je geboren bent op 24 november= 24-11.  Dat wordt dan: 2+4+1+1= 8

  • Tel daar de trilling van 2023 bij = 2 + 2 + 3 = 7

Dat wordt: 8+7= 15.  1 + 5 =  6.

  • Jij bevindt je in 2023 dus in een 6-jaar.

Ontdek de vibes van jouw 6-jaar dan hieronder.

 

2023 is voor jou een 1-jaar ( = individualiteit)

Algemeen: je bent één brok zinderende energie, wilt (te) veel tegelijk aanpakken en bent ervan overtuigd dat het allemaal nog zal lukken ook. Beetje dimmen dus, want helaas is dit het ideale scenario om jezelf voorbij te lopen of in een dip te raken. Omdat Superman en Wonder Woman enkel in strips en films bestaan. Druk tijdig enkele dagen op de pauzeknop, teneinde je pittig tempo te kunnen blijven aanhouden.  Rijzen er problemen?  Glip er op tijd effe tussenuit voor een paar uren sport of een uurtje joggen (of stevig wandelen) in de natuur. Kwestie van je batterijen direct weer op te laden.

Werk: je bent volledig klaar voor actie, verandering en vernieuwing en dit krijg je ook op je bord.  Bovendien bepaalt de aanzet van dit jaar het verloop van de komende 8 jaren. Je wil comfortabeler gaan leven en dus mik je op meer verantwoordelijkheid plus meer geld.  Je kan overgeplaatst worden of gedwongen worden compleet van richting te veranderen. Je kan nu evengoed een nieuwe baan zoeken en vinden of zelfs eigen baas worden. Rond midden 2023 pluk je van dit alles de eerste vruchten.

Liefde: met partner?  Jullie modderden maar wat aan in 2022. Je moet dus nu handelen.  Pak daarom de teugels in handen en ga resoluut voor teamwork. Start een gezamenlijk project waarbij jullie allebei een goed gevoel hebben. Je partner zal er positief op reageren. Maar weet dat alles teamwork is en in overleg moet gebeuren omtrent wat er gaande is in en rond het huis, de opvoeding van de kinderen, de keuze van de vakantiebestemming en eventuele gezamenlijke beleggingen. En zo versterken jullie opnieuw de band.   Single?  Je doet weinig moeite om iemand te strikken omdat je van mening bent dat je charisma volstaat om de juiste persoon aan te trekken. Let op wanneer het echt zover komt. Toon interesse en doe bepaalde concessies.  Indien niet, riskeer je dat de persoon in kwestie het snel elders gaat zoeken. Ondanks je charisma.  Ben je echt op zoek?  Dan mag je zeker een contact met potentieel verwachten, maar vergeet niet wat hierboven staat.

 

2023 is voor jou een 2-jaar (= samenwerking)

Algemeen: je energie deint op en neer en hetzelfde geldt voor je humeur. Alles beweegt continu naargelang wat er gebeurt. Probeer greep op jezelf en je zenuwen te krijgen om slapeloosheid te voorkomen.  Leer jezelf kennen door je lichaam en emoties te observeren en maak dagelijks tijd voor ontspanningsmomenten.  Je kan ook deugd hebben van een nieuwe styling inzake je kapsel en/of kleren. Dat krikt je zelfvertrouwen meteen fors op.  Net wat je nu nodig hebt.

Werk: Werk je voor eigen rekening?  Dan kan er zich een partner aandienen, wat je meer mogelijkheden biedt. Werk je voor een baas? Je vindt steun om je projecten te realiseren. En je kijkt niet op een overuur meer of minder omdat je voelt hoe al je talenten hier aan bod kunnen en mogen komen.  Je wordt opgemerkt als een betrouwbaar werknemer die waardevol is voor het team.  Jij van je kant moet erkennen dat je met positief ingestelde professionals werkt.  Neem dus hun eventuele kritiek niet op als een belediging maar als hints die je vooruit kunnen helpen.

Liefde: met partner?  In een 2-jaar moet er vaak een keuze gemaakt worden. Blijven of weggaan.  Stellen jullie het goed samen, dan worden er plannen gemaakt.  Samenwonen, trouwen, baby, een huis huren of kopen, het interieur vernieuwen, enz., komen hier op het voorplan.  Stellen jullie het minder goed als koppel, dan is de teleurstelling zo groot dat jij jezelf niet meer herkent. En zo kan je vallen voor de charmes van iemand anders of zelfs liever opnieuw single worden dan klem te zitten in een vierkant draaiende band.   Solo?  Je bent romantischer dan ooit en toch raak je in de greep van een zeker pessimisme.  Je smacht naar en droomt van de ideale partner waarmee je een vaste band kan opbouwen. Maar diep binnenin geloof je er niet echt meer in. Je focust je dan maar op je werk, waarna je project vorm krijgt wat uiteraard nieuwe contacten meebrengt.  En kijk, via die weg kan je alsnog iemand ontmoeten die dezelfde blijvende relatie en toekomst wenst als jij.

 

2023 is voor jou een 3-jaar (= het positieve)

Algemeen: 2023 brengt jou een prima conditie.  Je bent relaxed, positief ingesteld en je leeft in vreugde en lichtheid. De goede nieuwsjes stapelen zich op en jij raakt er stilaan van overtuigd dat dit zal lijven duren. Niet dus, maar zolang je in de 3-vibe leeft, dien je zoveel mogelijk te genieten van deze prachtige,  ja soms zelfs wat magische tijd.  Het is een jaar om uit te gaan, je professioneel en sociaal netwerk uit te breiden en je te amuseren. En reken maar dat je gezelschap erg op prijs wordt gesteld!

Werk: je krijgt zeker ruggensteun en hoe.  En zelfs al is het niet meteen te zien, toch gaan er deuren voor je open. Vooral vanaf midden 2023. Dan versnelt alles, soms zelfs wat teveel. Je krijgt nieuwe kansen en voorstellen. Zoals dat mooi aanbod van de concurrentie, of deelnemen aan een project, of… zelfs je eigen gang kunnen gaan. En natuurlijk moet je hier een keuze maken. Geen paniek. Blijf nuchter, laat je niet gek maken en kies verstandig. Want je leeft nog altijd onder de invloed van die mooie 3-vibe, remember?

Liefde: met partner?  Na de moeilijkheden in 2022, lijken jullie in een nieuwe, revitaliserende fase te belanden. De vlam slaat terug in de pan, wat fijn en verwarmend is. Weekendjes weg en andere uitstapjes, schenken jullie de kans om terug nader tot elkaar te komen en de vroegere intimiteit terug te vinden. Voor de jongeren kan een zwangerschap de zaak compleet maken. Maar voor iedereen geldt: let op voor jaloezie. Vertrouw je partner nu de plooien gladgestreken zijn en wees niet te opdringerig en controlerend.  Single? Je weet je onmisbaar te maken met als gevolg dat je her en der uitgenodigd wordt. De contacten die je hierbij legt zijn talrijk en interessant. En hoewel het je dus niet ontbreekt aan gegadigden, blijken deze verhalen steeds vluchtig te zijn. Want rond vlinderend, raak je vaak het noorden kwijt.  En toch blijft het aanbevolen alle soorten evenementen/workshops bij te wonen. Je zou er uiteindelijk wel een levensmaatje kunnen aan overhouden omdat 2023 zeker een aantal verrassingen voor jou in petto heeft.

 

2023 is voor jou een 4-jaar (= structuur)

Algemeen:  je ervaart hoe de luchtigheid/speelsheid van 2022 nu vervangen wordt door een zwaardere lading. Want hier kunnen een strakkere structuur, restricties en sleur actief worden. Wapen je ertegen door jezelf in goede conditie te houden. Ga voor meer beweging, een gezonde voeding, voldoende slaap en vergeet niet te investeren in je sociaal netwerk. Als je de nood voelt om even te ontsnappen aan de drukkende familiale sfeer, ga dan voor een wandeling in de natuur of voor een workshop gezond eten.

Werk: en ja, jij hebt hier een hele klus te klaren!  Eén ding is zeker: jij zal je niet vervelen in 2023.  Soms vergeet je er zelfs bij te ademen,  zo druk is het.  Maar indien je merkt dat je niet alles kan doen en dat je harde werk nauwelijks loont en/of opgemerkt wordt, raak je gefrustreerd.  Verlies de moed vooral niet en ga door op hetzelfde elan.  Heb vertrouwen want de mogelijkheid om vooruit te raken, zit er hier immers wel degelijk in.  Zoek je een nieuwe baan?  Dan lukt dit het best in de 2de helft van 2023.

Liefde:  met partner? Jullie kunnen best wat verstrooiing en luchtigheid gebruiken. Want de druk op je werk en de alledaagse routine thuis, tasten ook je partner aan en vandaar tegelijk de relatie. Anders gezegd: je vergeet je partner grotendeels en van een verhelderende communicatie blijft er maar weinig meer over.  Omdat je zo gefocust blijft op het moment. De remedie: trek tijd uit voor je partner, voor “jullie”.  Als je jullie bootje niet tot zinken wilt brengen, uiteraard.  Ga opnieuw voor een innig contact met de witte raaf waarmee je een nest wenst te bouwen of al gebouwd hebt.   Solo?  Je wordt uitgenodigd door familie of vrienden/bekenden. Trek er zeker naartoe. Je vindt er een goede, begripvolle gesprekspartner. En terwijl je het totaal  niet verwachtte daar, kan het toch gebeuren. Je ernst en vastberadenheid vallen in goede aarde bij iemand die je voorheen slechts als een vriend/in of bekende bekeek. En zo kan de liefde beginnen smeulen en heb jij misschien die zeldzame parel gevonden waar je naar op zoek bent.

 

2023 is voor jou een 5-jaar (= verandering)

Algemeen: alles beweegt en verandert terwijl jij er ietwat zorgeloos op los leeft. Het is allemaal best oké maar blijf toch voorzichtig.  Omdat dit nieuwe ritme meer van je vraagt, neem je best de nodige pauzes. En om positief en in conditie te blijven, is het goed regelmatig te herbronnen in de natuur.  Zo zal je een goede balans lichaam-geest behouden.  Kijk dit jaar zeker uit voor excessen allerhande, want deze valkuil hoort helemaal bij een 5-vibe.  Gun jezelf 7 tot 8 uren rust per nacht, wat echt nodig is indien je wil blijven surfen op het tempo van mambo number 5.

Werk:  je wil beweging en verandering en bent het beu om steeds dezelfde routine te moeten afwerken en vastgepind te worden op dezelfde verantwoordelijkheid. Gelukkig surf je op de 5-vibe wat betekent dat het geluk aan jouw kant staat op voorwaarde dat je durf toont. En het mag snel gaan in alle richtingen, want je bent bereid bij te leren. Hou het hoofd koel en gun je op tijd de onontbeerlijke pauzes. Op die manier blijf je helder denken. Je wordt daarbij voluit gesteund door je chefs en collega’s. Geniet ervan.

Liefde: met partner? Jij gaat vooral voor genieten van het leven én van elkaar. Na die geestdodende sleur van 2022 wil jij weer leven en fun in jullie stel brengen. Je bent daarbij niet bang om nieuwe horizonten te verkennen.  Maar ook de klassiekers komen volop aan bod zoals: last minute weekendjes, citytrips, cinemabezoek met popcorn plus geknuffel in het donker en lekkere etentjes in leuke/goede restaurants. Dit maakt jullie ontspannen en blij.  En ja, dit hoort onder andere, allemaal bij de 5-vibe.   Single?  2023 wordt voor jou een nieuwe start. Gedaan met de voor jou toxische relaties. Je gaat vanaf nu nog enkel voor het beste. Ook besluit je om volop te genieten van elk mooi moment in het leven. En natuurlijk laat jij je charmes los op hem of haar die jou bevalt. Helaas is deze relatie geen lang leven beschoren. En wat dan nog.  De 2de helft van 2023 houdt zeker nog voldoende verrassingen voor jou achter te hand.

 

2023 is voor jou een 6-jaar (= aanpassing)

Algemeen: 2023 brengt je een nieuwe uitdaging en die is: zorgen voor jezelf. Dit is niet altijd even makkelijk voor iedereen. Toch zal je baat vinden bij aangepaste massages en een goede lichaamshygiëne. Vergeet evenmin het tandartsbezoek. Probeer elke dag een tijd van relaxatie in te lassen via yoga, meditatie, bezinning, snelwandelen, fietsen, cardio oefeningen of joggen. Jij kiest. In een 6-jaar dien je immers werk te maken van je conditie/gezondheid. En dit zowel geestelijk als fysiek.

Werk: 2023 geeft je de kans jezelf te overtreffen omdat nieuwe uitdagingen jouw richting uitkomen. Denk maar aan een promotie met alles wat erbij hoort of een grote opdracht. Dit is dus de tijd waarin je ook meer kan verdienen wat je leven veel comfortabeler zal maken. Werk je in de verkoop? Dan doe je de verkoopcijfers fors stijgen, waarna je nog meer verantwoordelijkheid (en meer werk, reken maar) krijgt.  Maar je klaagt niet. Want professionele stabiliteit en veiligheid en de daaraan verbonden hogere inkomsten, zijn precies wat je nu verlangt.

Liefde: met partner?  Dit is vaak een jaar waarin jullie nader tot elkaar komen en elkaar weer naar waarde schatten. De harmonie wordt hersteld, wat uiteraard gevolgen heeft. Zoals een huwelijk, geboorte, verhuis, aankoop van een woning of  verbouwing, of de aanpassing van het interieur. En zo wordt het dagelijks leven wat overhoop gegooid, maar het is voor het juiste doel. Draait de relatie echter vierkant?  Dan kan 2023 de tijd zijn waarin jullie een definitieve breuk of scheiding meemaken.  Single? 2023 kan een keerpunt zijn in je liefdesleven. Je zou wel eens moeten kiezen tussen 2 personen of twijfelen of je een bepaald contact moet verderzetten of net verbreken. Je zal dus een keuze moeten maken die uiteindelijk meer balans in je leven brengt. En ja, er kan nu veel gebeuren in de afdeling liefde. Zoals een nieuwe relatie, een breuk, de terugkeer van een ex of samenwonen. Daar zorgt de 6-vibe wel voor!

 

2023 is voor jou een 7-jaar  (= wijsheid)

Algemeen: onder de 7-vibe word je vaak overvallen door de nood aan zelfreflectie en zelfanalyse. 2023 kan dus een tijd zijn waarin jij je regelmatig eenzaam voelt. Wat ontmoedigd ook en soms in de steek gelaten. Het kan een verwarrende periode zijn die je dwingt om je levenswijze te herzien en aan te passen. Luister naar je lijf, emoties en gedachten. Slaap genoeg en panikeer niet als de angst toeslaat. Ga meditatief wandelen in de natuur en vertrouw op de geur van essentiële oliën zoals:  lavendel, mandarijn, sinaasappel, geranium, verbena en basilicum.

Werk: de 7-vibe luidt ook hier een periode in van reflectie, stilstand en geduld oefenen.  Blijf je waar je bent of ga je het elders zoeken? Je krijgt in 2023 hoe dan ook de tijd om je te reorganiseren, bij te scholen of een nieuwe uitdaging te zoeken. Leg jezelf geen deadlines op, want uitstel en vertragingen loeren hier vaak om de hoek. Blijf kalm en volg de weg die jij voor jezelf uitstippelt. Doe het nodige, wees tolerant voor anderen, neem daarna afstand en wacht. Wat niet altijd evident is. Maar enkel zo ontdek je welke kans(en) het leven je toespeelt.

Liefde: met partner?  Denk na over de relatie. Mist, argwaan en geheime controles zijn hier vaak actief. Tijd dus om de somberte te verjagen en de verkrampte sfeer te bezweren. Het zou goed zijn de relatie weer centraal te zetten en een paar positieve doelen vast te leggen. Stop met het herkauwen van die oude scheve toestanden. Weg ook met de sleur. Ga samen uit. Naar de bios of een cultureel evenement. Inviteer vrienden of familie. Neem korte vakanties samen.  Anders gezegd: trek alles open en creëer samen nieuwe, leuke momenten.  Single?  Jij raakt overweldigd door twijfels en aarzelingen. Want je weet niet wat te geloven: je verstand of je gevoel. Vergeet niet dat je vorige fiasco’s meestal het gevolg waren van je verkeerde keuzes, vaak ingegeven door je rationele kant. Je kan nu zeker iemand ontmoeten, maar dim die al te hoge eisen. Stel je niet teveel vragen en beleef het contact zoals het tot je komt.

 

2023 is voor jou een 8-jaar (= organisatie)

Algemeen: je verkeert overduidelijk in topvorm in 2023. En je slaagt  erin je zelfs bij de kleinste gelegenheid volledig in te zetten. Maar kijk hier uit voor overdrijving.  En al helemaal indien je een sterk fysieke activiteit beoefent, zoals extreme sporten, klimmen, boksen of krijgskunsten. Weet dan dat je accidenten en blessures riskeert. Neem na elke activiteit telkens de tijd om volledig te recupereren  en beknibbel nooit op je uren slaap. Je hebt ze nodig!

Werk: je werk garandeert je een comfortabel leven plus interessante uitlaatkleppen. Dit is het moment om hoger te klimmen op de professionele ladder. Ga praten met de leiding over meer loon, een extra bonus of gewoonweg betere werkcondities. Veel positiefs gebeurt er in het 2de gedeelte van 2023, op voorwaarde dat  je risico’s durft nemen bij de bazen en/of bij de klanten. Je kan een contract tekenen met beduidend betere financiële condities maar daarnaast ook de vruchten plukken van een opwaardering van je reputatie!

Liefde: met partner?  Stellen jullie het goed samen?  Niets of niemand kan jullie tegenhouden in de uitbreiding van jullie materieel bezit. Jullie discuteren vrijuit over het vergroten van jullie patrimonium, de volgende belegging en over grote aankopen.  En jullie raken het meestal eens. Stellen jullie het niet zo goed samen?  Dan kunnen er zich kleine en grote uitbarstingen voordoen. Vanaf de lente 2023 kunnen de ruzies escaleren en de verwijten eveneens.  Probeer kalm te communiceren indien jullie een breuk willen vermijdenSingle?  Krijg je iemand in het vizier die je bevalt?  Aarzel niet en stap erop af.  Je instinct stuurt je zeker naar een stabiele partner met goede materiële vooruitzichten.  Je wil vooral bevestiging krijgen in de relatie en voelt je daarna meteen een stuk zekerder. Vermijd je stokpaardje dat gaat over de juiste normen en waarden. Ontspan je als je de ware ontmoet en dat zou wel eens op het werk kunnen zijn. Waarna jullie wellicht samen een mooi verhaal kunnen starten.

 

2023 is voor jou een 9-jaar (= menslievendheid)

Algemeen: spaar nu  jezelf en stop met alles te willen veranderen of hervormen. Je kan immers niet overal tegelijk actief zijn. Ga bewust voor ontspanning, wat je ook zal toelaten om opnieuw jezelf te worden. Ga voor je favoriete soort beweging, sport of culturele activiteit. Doe wat op dit moment bij je past. Professionele massages of relaxerende oefeningen in het water kunnen je ook terug bij jezelf  brengen. Vergeet dit niet en pas het toe. Want je bent aan het eind van een cyclus gekomen en hebt dit jaar nog wat losse eindjes weg te werken en zaken af te ronden.

Werk: dit jaar ga je door tijden van futloosheid, vermoeidheid en de grote wens om van activiteit te veranderen. Deze onvoldaanheid is natuurlijk geen constante maar duikt toch altijd weer op. Om verkeerde signalen te vermijden naar chefs en collega’s toe, is het goed regelmatig bij te praten en ook je wensen duidelijk kenbaar te maken. Want dat kan resultaten hebben zoals een overplaatsing naar een andere dienst/afdeling of een aanbod tot bijscholing in een nieuwe discipline. Maar er kan ook een ontslag van komen, dat al bij al, als een zegen en/of nieuwe kans aanvoelt.

Liefde: met partner?  Je hebt er behoefte aan om de balans te maken van de acht voorbije jaren qua relatieleven. En om daarna enkele belangrijke beslissingen te nemen die je liefdesleven gezonder moeten maken. Want 2023 is voor jou het jaar  om komaf te maken met wat je nog steeds bezwaart.  Zoals vroegere relaties die niet goed afgesloten werden of anderzijds: niet wegraken uit een toxische band. Dit is het jaar van de surprises. Dus zowel van breuken als van onverwachte verzoeningen.   Single? Je snakt naar verandering van omgeving op het moment dat een plotse ontmoeting je leven overhoop gooit.  Let op en laat je hier niet zomaar meeslepen. De terugkeer naar de realiteit zou achteraf vrij pijnlijk kunnen zijn. Want in een jaar met een 9-vibe kunnen er veel stoorzenders optreden tussen twee mensen. Zoals een grote geografische afstand en/of tegengestelde waarden en normen. Maar ook het contact met iemand die reeds in een vaste relatie zit.  En daar al of niet open over is.  Kijk dus uit en gebruik je radar.

Bekijk ook: Orakel op basis van de numerologie

 

 

Deel.

Reageer