Het orakel van de Malediven

0

De Malediven bestaan uit 1190 eilandjes die een soort ketting vormen van groene edelstenen, rustend op het blauwig fluweel van de Indische Oceaan.

Volgens de oude Afrikaanse tovenaars afkomstig uit deze paradijselijke plek op aarde, kan dit orakel voor jou een kompas betekenen als je in het leven het noorden bent kwijt geraakt.

Zo bevraag je het orakel: neem 2 dobbelstenen in je handen, concentreer je, stel je vraag en gooi. Tel het aantal ogen op en lees wat deze worp belooft.

Geen echte dobbelstenen bij de hand? Maak dan gebruik van onze online dobbelstenen. Concentreer je op je vraag terwijl je op de knop drukt.

 

2. De Vrouw

Ben je een vrouw? Speel opnieuw want het orakel benadrukt de noodzaak van een tweede worp. Ben je een man en verliefd? Deze worp staat zeker in verband met de voruw in je leven, los van je beginvraag. Om er meer over te weten dien je nog een keer te gooien.

3. De Man

Ben je een man? Gooi opnieuw en schenk je volle aandacht aan het bekomen antwoord. Ben je een vrouw? Dan betekent deze worp een belangrijke man in je leven of hij die dat zal worden, los van je beginvraag. Een 2de worp zal je meer info geven hieromtrent.

4. De Tam-Tam

Uiteraard voorspelt deze worp belangrijk nieuws voor jou. Het kan je bereiken tijdens een persoonlijk gesprek of via mail, telefoon of brief.

5. Het Verlies

Het orakel van Malediven zet je hier aan tot grote voorzichtigheid. Je raakt immers in de ban van illusies en/of koestert helaas valse hoop.

6. De Liefde

Deze worp voorspelt of bevestigt de aanwezigheid van een soulmate in je leven. Een ‘match made in heaven’, weet je wel? In deze unie gaat het niet om een man en een vrouw maar om een voorbestemde fusie van twee harten en 2 zielen.

7. De Storing

In je persoonlijke sfeer: uit het niets ontstaan ruzies en de moeilijkheden stapelen zich verder op. Op het werk.: wees alert want iemand wil je onderuit halen. Hoe dan ook, in beide gevallen kan het geschil opgelost worden via een substantieel gesprek.

8. De Vriendschap

Duidt op een vertrouwensband tussen een man en een vrouw. Ben je een vrouw? Je krijgt de steun van een man. Ben je een man? Een vrouw steunt je projecten.

9. De Woede

Opgelet: hier bestaat een grote kans dat conflicten een slechte afloop krijgen. Daarom: wik en weeg je woorden, lok vooral geen agressie, jaloezie of geweld uit.

10. Het Verleden

Weet je niet meer waar je naartoe wilt of waar je naartoe gaat in het leven? Kijk dan even achterom. Bestudeer je levensloop, je roots, de leefgemeenschap waarin jij je bevindt. OP de Malediven zegt men: wie zijn eigen historiek niet kent, kent niets.

11. Het Succes

Deze worp garandeert voldoening. Bevind jij je op de bodem van de put, ben je aan het eind van je latijn? Weet dan dat het einde van je problemen nabij is en de klim opwaarts weldra begint. Het Succes voorspelt eveneens binnenkomend geld.

12. De Gezalfde

Het orakel zegt: je mag zelfs op de rug van een luipaard dansen zonder schrik te hebben dat hij je zal oppeuzelen. Met ander woorden: dit is de mooiste, de allerbeste worp, want je wordt beschermd van bovenaf. Het geluk klopt aan je deur.

 

Voor jou uitgezocht

Deel.