Jongen of meisje? De Chinese kalender voorspelt

0

Onderstaande Chinese baby tabellen zouden het geslacht van een baby met 93% zekerheid kunnen voorspellen. Probeer het zelf, je hebt niets te verliezen!
De tabellen zouden meer dan 700 jaar geleden gevonden zijn in de koninklijke tombes nabij Beijing. De originele tabellen worden bewaard in het Instituut voor Wetenschap in Beijing.

uitgerekende datum baby:
dag (dd) - maand (mm) - jaar (jjjj)


geboortedatum mama:
dag (dd) - maand (mm) - jaar (jjjj)

Goed om weten

  • De test is gebaseerd op de conceptiedatum en de leeftijd van de mama op dat moment. Op basis van de uitgerekende datum kunnen wij de conceptiedatum voor jou bepalen. Wij gaan ervan uit dat een zwangerschap 266 dagen duurt.
  • Bij gebrek aan de uitgerekende datum
    • omdat je die nog niet hebt: gebruik de datum van de laatste menstruatie + 14 dagen als conceptiedatum. Daarbij tel je dan 266 dagen om tot de uitgerekende datum te komen.
    • omdat de baby reeds te wereld is: je kan de geboortedatum gebruiken. Weet dan dat de test minder correct wordt. De meeste kinderen worden immers niet exact op de uitgerekende datum geboren.
  • Online zijn veel tabellen beschikbaar. Deze zijn ook gebaseerd op de leeftijd van de mama en de conceptiedatum. Hou er rekening mee dat deze tabellen opgesteld zijn volgens de chinese kalender. Je leeftijd en de conceptiedatum volgens de Chinese maan kalender zijn verschillend van onze gekende westerse kalender. Wij doen hier de omrekening voor jou.
  • Uiteraard is deze test voor het amusement bedoelt. Enkel de gynaecoloog kan je met 99,9% zekerheid vertellen of het jongen of een meisje wordt. Voor 100% zekerheid is het altijd wachten tot de geboorte. 🙂

Klopt de voorspelling voor jou? We horen graag jouw reactie!

Deel.

Reageer