Hoe de piramide meer haalt uit wat je al hebt

0

Als je nu de wenkbrauwen fronst bij het lezen van deze titel, kan niemand jou dit kwalijk nemen. De meerwaarde van het gebruik van de piramide moet je eerst leren kennen en zelf proefondervindelijk vaststellen.

Drbal en zijn proef met het scheermesje

In een vorige bijdrage las je hoe Karl Drbal, een Tsjechische radiotechnicus rond 1945 gefascineerd raakte door de kracht van de piramide. Dit nadat hij constateerde dat een scheermesje 100 dagen lang vlijmscherp en perfect bruikbaar bleef. Daar waar een scheermesje normaal gezien, maar 5 tot 20 dagen optimaal blijft scheren. Alles wat hij daartoe hoefde te doen was het mesje elke nacht onder een door hem op schaal gemaakte piramide te leggen. Drbal nam een patent op de piramide methode. Wat hem veel zweet, moeite en geduld kostte. Eens het zover was, ging hij daarna volop experimenteren met de piramidekracht.

Belangrijk volgens Drbal als je een piramide gebruikt

 • Als je iets in de piramide op 1/3 de van de hoogte van de piramide plaatst, dan pas werkt de maximale kracht van de piramide er op in. Ter info: dit is eveneens de plaats waar zich de koningskamer bevindt in de piramide van Cheops.
 • Plaats bijkomend de piramide altijd met 1 zijde op de noord-zuid as om een optimaal resultaat te bekomen.
 • De piramide fungeert als een katalysator die energie uit de kosmos verzamelt en die kracht doorstuurt naar wie of wat zich in of boven de piramide bevindt. Als een trechter, die kosmische kracht binnentrekt en doorgeeft.

Dit ontdekte Drbal (en anderen na hem) bij het gebruik van de piramidekracht

 • Een gewoon glas water blijkt na een piramide bad geladen te zijn met geneeskracht. Dat water stimuleert de spijsvertering en geneest bv. insectenbeten en brandwonden. De smaak van het water is beter geworden.
 • Plaats een glas onzuiver water of leidingwater onder de piramide en het komt er gezuiverd onderuit. Planten en bloemen worden mooier en groter als je ze voorziet van piramidewater. Amerikaanse onderzoekers plaatsten zelfs gewoon complete planten onder een piramide, waardoor de groeisnelheid met 150 % toenam.
 • De smaak van koffie wordt milder en die van puur vruchtensap minder zuur na een verblijf onder de piramide. De smaak van wijn wordt opvallend rijker.
 • Diepvriesproducten winnen aan geur en kwaliteit.
 • Kruiden komen sterker uit dit experiment.  Behandelde zaden leveren sterkere en grotere groenten en vruchten op.
 • Vergeet die tijger nou maar. Stop voortaan een piramide boven je benzinetank. Je merkt het weldra aan je portemonnee.
 • Cosmetica wordt effectiever. 
 • Bloemen drogen mooi op met behoud van kleur en geur.
 • Groenten en fruit winnen aan smaak na een verblijf in de piramide en/of blijken daarna nog wekenlang houdbaar. Aan de buitenkant ogen ze wat rimpelig. Van blijven ze mals, sappig en vol smaak.

Slapen boven of onder een piramide

Als je boven of onder een piramide slaapt, kan je naargelang je persoonlijkheid verschillende dingen vaststellen.

 • Je kan rustiger zijn overdag en/of fitter of je kan dieper geslapen hebben.
 • Je kan merken dat je beter uitgerust ontwaakt.
 • Vage klachten kunnen verdwijnen zoals lusteloosheid, prikkelbaarheid of hoofdpijnen.
 • Ook kan je na verloop van tijd minder uren slapen nodig hebben en toch uitgeslapen wakker worden en energiek de dag door komen.
 • Je kan vaker gaan dromen terwijl er meer actie en kleur zit in je dromen.
 • Maak je er een gewoonte van te slapen onder of boven een piramide?  Dan kan je als vrouw merken hoe je menstruatiecyclus regelmatiger wordt en de bloedingstijd verkort. Wat versterking betekent.
 • Je kan alufolie opladen in de piramide en die rond pijnlijke gewrichten doen of op andere pijnlijke plaatsen of plaatsen die moeten versterkt worden in het lichaam leggen.
 • Je kan opgeladen aluminiumfolie ook onder je hoofdkussen leggen om zo slapeloosheid te laten verdwijnen.
 • Mediteer je regelmatig? Mediteren onder een piramide verandert de kwaliteit van meditatie.

 

Het piramide experiment van Bill Kerrell en Kathy Goggin

Deze twee Amerikaanse piramidefanaten besloten de invloed van de piramidekracht op onze hersengolven te onderzoeken. Bereidwillige personen (die wel hun hersenactiviteit hadden leren beheersen) werden geblinddoekt. Af en toe lieten de onderzoekers geruisloos een piramide over hun hoofden zakken. En zie, telkens dat gebeurde, registreerden de onderzoekers een toename van de alfagolven**. Daarna probeerden ze hetzelfde met een groep mensen die niks afwisten van het beheersen van hun hersenactiviteit. Hier gebeurde hetzelfde. Nog waren Kerrell & Goggin niet tevreden. Ze lieten kinderen spelen onder een grote piramide en na afloop van het experiment zegden de kinderen krek hetzelfde als alle volwassenen. Dit is wat ze gewaar werden: aangename tintelingen, een gevoel van warmte en bevrijding, soms een gevoel van gewichtsloosheid en/of tijdsverandering.

** 8 tot 12 Hz: alfa-golven die duiden op een lichte toestand van ontspanning. Ze komen voor bij ontspanning, tv-kijken, muziek beluisteren, meditatie en de ogen sluiten.

 

Dit is slechts een greep uit de waaier aan mogelijkheden bij het inzetten van een piramide.

Zoek je een betrouwbare piramidekenner die ook bruikbare piramides verkoopt? Want de ene piramide is uiteraard de andere niet omdat de juiste afmetingen in acht moeten genomen worden.

Dan kan je terecht bij onze befaamde piramidespecialist Paul Liekens. Je vindt er de voor jou gepaste piramide en/of een praktische piramidegids.

https://www.paulliekens.be/piramide-energie/     of      bij dr. Roy Martina   https://roymartina.com

Deel.

Reageer