De Schorpioen en creativiteit

0

Creativiteit is belangrijk in het leven van ieder van ons.  Creativiteit die tot kunst, verbazing en schoonheid  leidt.  Maar evengoed het soort creativiteit dat steeds opnieuw oplossingsgericht werkt in verband met de voortdurende kleine en grote hindernissen in zowel ons privé- als beroepsleven. Lees hieronder hoe de verschillende dierenriemtekens omgaan met creativiteit. Want inderdaad, elk dierenriemteken bezit een bijhorende, aangeboren vorm van creativiteit.

SCHORPIOEN

Jij kan door zowat alles geïnspireerd raken, Scorpio, en je bewandelt daartoe zelfs ongewone paden. Het thema waarrond je werkt moet bij voorkeur afwijken van het gewone. En je bent daarnaast altijd op zoek naar een dosis mysterie en voldoende complexiteit. Het moet zeker allemaal wat moeilijker liggen en een uitdaging blijven, nietwaar?

Dit kan je creativiteit belemmeren

Niets kan jouw creativiteit belemmeren. Werkelijk niets. Jij kan en durft werkelijk alles aan. Alles. En precies dat kan voor problemen zorgen. Anderen kunnen je niet altijd volgen en snappen vaak niet waar je mee bezig bent. Wat jou uiteraard worst zal wezen, maar het zou natuurlijk helpen indien je tekst en uitleg wou geven. Iets waar je helaas niet echt zin in hebt en evenmin bedreven in bent. Probeer je het toch en snapt men het nog niet? Dan zullen de vragen van anderen je sowieso helpen om je doel verder af te lijnen en je concept te verfijnen. Bovendien zullen bepaalde personen, hoe dan ook, bewondering hebben voor je originaliteit, moed en eigenzinnigheid. Wat jouw creativiteit alleen maar verder zal triggeren. Goed bezig, Scorpio!

Zie ook:   De Schorpioen en seks  –   Schorpioen  –  De Schorpioen en het beroepsleven

Deel.

Reageer