De Weegschaal en het beroepsleven

0

Hieronder lees je meer omtrent de professionele kwaliteiten ( + en -) van de Weegschaal en over de daarbij horende beroepen. Onderstaande schets is uiteraard niet volledig, maar vormt wel een goede leidraad.

WEEGSCHAAL (23 september – 22 oktober)

Je vertoeft graag tussen de mensen, Libra. Je bent immers diplomatisch,veelzijdig, charmant, hoffelijk, intelligent en je houdt bovenal van harmonie. Om die te bewaren, weeg je pro’s en contra’s steeds goed en dus zo objectief mogelijk, tegen elkaar af. En ja, je kan soms lang twijfelen vooraleer een besluit te nemen. Maar eens dat is gebeurd, wijk je er niet meer van af. Vooral op de werkvloer. Professioneel kom je uit de hoek als een flexibele teamspeler en een goed onderhandelaar die prima compromissen kan sluiten. Dit laatste vooral omdat je vrij snel alles en iedereen op de juiste waarde weet te schatten. Je bent ook een bekwame organisator. Vanuit je gevoel voor schoonheid en evenwicht zou je eveneens en met succes voor een creatieve bezigheid kunnen kiezen zoals het verfraaien van huizen en mensen.

Opgelet: in je behoefte om het iedereen naar de zin te maken en om bij iedereen in de smaak te vallen, kan je de waarheid wat bijkleuren en mensen naar de mond praten. Waarna men je zal bekijken als een veranderlijk iemand die met alle winden meewaait.

Deze beroepen passen bij jouw kwaliteiten

  • (Foto)model – influencer – mode ontwerper – verkoper van dames-, kinder- en herenkleding.
  • Interieurstylist – verkoper van luxeartikelen – etalagist – decorateur – fotograaf.
  • Bewegingstherapeut – dansleraar – ballerina – balletmeester – choreograaf.
  • Kapper – manicure – pedicure – masseur – schoonheidsspecialist – make-upspecialist – make-over specialist.
  • Diplomaat – advocaat – rechter – griffier.
  • Acteur – make-upartiest – musicus – dirigent – beeldend kunstenaar.
  • Letterkundige – schrijver – ghostwriter – copywriter – ontwerper van websites – beroepen die met de media en communicatie te maken hebben.
  • Arts (specialist blaas- en nier of huidziekten) – plastisch chirurg.
  • Directeur van om het even welke instelling,vereniging of bedrijf – opperhoofd van om het even welke afdeling, departement, dienst of faculteit – organisator van om het even wat.

Meer weten over de Weegschaal? Je vindt het hier:  Weegschaal    en    10 weetjes over de Hond

Deel.

Reageer